Entri Basi~ Mini Gathering penutup tahun 2010

Yuhuuuu bersiap sedialah dgn entri-2 basi mulai hari ni, almaklumlah, baru jumpa balik kabel kemra yg secara misteri lesap (eleh kes letak merata-2 tu tk moh ngaku)...so di mulakan dgn post ini........

Pada 25hb Dec 2010, bermula pada pukul 3.30pm maka dimulakan acara bermain bowling antara2 kami para-2 ahli RH(Ratu Hati.com) namun sayang seribu kali sayang, tiadalah pula sessi bergambar waktu disini ohhhh nehiiiiii (ada can ulang balik nih) udah ler time tu ahem-2 daku score paling tinggi dgn jatuhan pin 190 gitu....aiseyyyyyy, selepas upacara merejam bowling kami semua menyusul ke Taman Tasik Ampang Hilir untuk upacara pot luck pula...kat sini adalah beberapa gambar yg berjaya di rakam....jom jamu mata
.
;
.
;
;
;

Antara pot-pot luck dari kami-2


Iskkk...geram lak nengok kek itu bila blh nk rasa lg nih.......



Para mereka yg menceriakan hari, Ann Syifa, Marliaya(mygenesis), Nurudawani(nuyue)


Pn moderator aktiviti ~ Hasrisa (Qaseh nilamsari)...eleh tahu ler u nmpk selim dlm gambo nih huhuhu


ngap ngup ngap ngup.......


ngep ngap ngup ngop......



Ada lah satu gambor kt boling...tp tk ambik lak gambo score tuh aiseyyyy (dr album fb Vill)


Inilah antara yg berjaya hadir pada mini gathering itu...Yana, Nuyue, As, Ann, Risa, Lidia dan Vill, namun dah berjaya membuat kan acara ini cukup2 meriah, serta penuh kontroversi jeng jeng jeng


Geng RH mukebuku......



Lagi sekali sebelum upacara berakhir dgn jayanyaaa.....alhamdulillah.......

4 comments:

ashra said...

hehe.besnye.insyaallah kalu ada kesempatan satu hari nanti,mmg teringin nak jumpa rakan2 RH.he..seronok kan..kenal alam maya pun da meriah..ni lagi la kan..kalu dapat jumpa..dgn anak2 lagi.he

Noraarfah said...

Ash...insyallah bakal ada lagi geder-2 dari RH nih, jgn risau, ada kesempatan kita dpt lah bersua kan...mmg meriah, semeriah kita berforum gak...;)

Murni Delights said...

i like..he..he.. bila nak geder2 lagi kak..

hasnolleilla said...

bestnyer..bila la nak buat kat kuantan ni..huhu